***       Водещите вечерни новини       на 31 януари 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 31 януари 
Коментари Харесай

Водещите новини! Хартиената бюлетина се прие за една нощ, за ПВУ и правосъдната реформа „няма време“. Расмусен: Украйна трябва да получи повече и по-тежко оръжие


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 31 януари   

 

„ Аргументите на депутатите са несъстоятелни, в случай че имаше предпочитание, можеше да се случи правосъдната промяна. Хартиената бюлетина се одобри за една нощ. Просто няма предпочитание “. 

***

„ Законопроектът за механизъм за следствие на основния прокурор не беше признат, тъй като в Народното събрание липсваше действително предпочитание да е одобри тази част от законодателната стратегия. Що се касае до правосъдната промяна, желанието беше единствено на хартия “.

***

Краят на войната в Украйна е надалеч, предвижда през днешния ден някогашният общоприет секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен, който приказва пред комисиите на Европейския парламент по външни работи и по защита. 

Расмусен прикани за даване на повече и по-тежки оръжия за украинските войски, съобщи Българска телеграфна агенция.

„ Вместо да чакаме нахлуване напролет, по-добре да бъдем подготвени за директно идни масирани удари “, настоя Расмусен. 

„ Най-добрият метод войната да завърши бързо е съдружниците на Украйна да се приготвят за дълъг спор. Това е най-хубавият път за постигането на мир. Ако Путин успее в Украйна, ще продължи напред “, уточни той.

***

25-годишната полицайка Симона Лулеова, която бе хваната с 478 грама марихуана в колата, изиска да излезе на независимост. Пред Районния съд в Разлог, който гледа дело за мярката за неотклонение, тя изясни, че желае да бъде пусната под гаранция, с цел да се грижи за 5-годишната си щерка, както и да чете за държавен изпит по специалността " Право ".

***

„ Естествено, че няма да се подпиша в подписката за рефрендум за президентска република. Това е опит на " ИТН " (ИТН) да се върне в публичното пространство, само че към този момент няма наивни хора, които да се подведат по концепциите на Слави Трифонов. Това са последни опити на икономическия план Има Такъв Народ да помпа и черпи от непознат престиж, в тази ситуация от този на президента Радев “.

***

Размяна на обвиняване по линия „ поправки на пътищата “…

***

***

***

По думите на боен шпионин номер едно на Киев: В Русия има хора, с които се работи доста елементарно. Те поставят и задействат взривни устройства и ние сме подготвени да поддържаме тези мъже и дами.

„ По този метод Буданов загатна, че в Русия работят сътрудници на ръководената от него работа. Той обаче не сподели дали сътрудници на Киев са имали нещо общо с редица произшествия във военни обекти на съветска територия ".

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР